Posjeta Predsjednika Skupštine opštine Rožaje radionicama kreativnog pisanja

U subotu, 18.09.2021. godine u okviru projekta Culture up Rožaje održana je četvrta po redu radionica kreativnog pisanja.

Mladi talenti su puni entuzijazma i aktivno učestvuju u radionicama i kako kaže voditelj radionica profesor Agim Ljaić pravo je zadovoljstvo raditi sa njima. Projekat Culture up Rožaje i rad mladih talenata već je prepoznat što svjedoči svakodnevno interesovanje građana za projekat, ali i posjeta Predsjednika Skupštine opštine Rožaje gospodina Almira Avdića našim radionicama. Gospodin Avdić je iskoristio ovu posjetu da se upozna sa radom naše organizacije, ali i sa mladim učesnicima i projektom Culture up Rožaje. Ovom prilikom mu se još jednom zahvaljujemo.

Radionice kreativnog pisanja organizuju se u sklopu devetomjesečnog projekta Culture up Rožaje koji implementira Nevladino udruženje Karika, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje – CGO , Friedrich Ebert Stiftung (FES), Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu ptica i proučavanje ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija.  

Facebook
Twitter
LinkedIn