Pjesnik Enver Muratović u posjeti Kariki

Pjesnik Enver Muratović je posjetio radionice kreativnog pisanja projekta „Culture up Rožaje“ i polaznicima predstavio svoju poeziju, stvaralačko iskustvo i upoznao ih sa haiku poezijom. Polaznici/e su veoma zainteresovano pratili izlaganje gosta te su po završetku istog i postavljali pitanja. Gospodin Enver Muratović je našim polaznicima darovao i poklone koje svi najviše volimo – po primjerak knjige “Rifat” savremenog pisca Saladina Dina Burdžovića koja je doživjela svoje treće izdanje.

Iskustvo druženja sa pjesnikom je bilo veoma vrijedno našim polaznicima i naučili su dosta toga novog te se ovom prilikom još jednom zahvaljujemo našem cijenjenom gostu na posjeti i izdvojenom vremenu.

Po završetku predavanja polaznici/e su iskoristili slobodno vrijeme da pripreme rođendanski poklon iznenađenje svom drugaru sa radionica! Mnogo nas raduje što je Karika mjesto gdje se uči i stvara, ali i mjesto gdje se uči ono najvažnije – kako biti dobar drug i drugarica.

Projekat „Culture up Rožaje“ je podržan kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija.

Facebook
Twitter
LinkedIn