Otvorena izložba radova polaznika radionica crtanja projekta “Culture up Rožaje”

U srijedu 17.11.2021.godine NVO Karika je organizovala kolektivnu izložbu polaznika i polaznica radionica crtanja koje su realizovane u okviru projekta “Culture up Rožaje”.

Dvadeset i pet mladih je pripremilo crteže za izložbu pod mentorstvom profesora Aldemara Ibrahimovića i gostujućeg profesora Senada Pepića.
Profesor Ibrahimović je na otvaranju izložbe naglasio da su polaznici i polaznice radionica ostvarili sjajan napredak od početka radionica i da nema sumnje u njihov umjetnički kapacitet.

Izvršni direktor NVO Karika Mirza Luboder se zahvalio profesorima, polaznicima i njihovim roditeljima kao i donatorima koji podržavaju projekat. “Culture Up Rožaje” je podržan kroz program “OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika M'BASE” koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES) , NVO Politikon mreža, Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i digitalnog društva i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.
Program finansira Evropska unija.

Učesnici kolektivne izložbe su: Agović Amar, Bulatović Andrea, Ćatović Nejla, Dautović Emina, Dedeić Hamza, Dobričanin Nina, Fetahović Emina, Hadžić Damija, Ibrahimović Omar, Kalač Almedina, Kalač Danija, Kardović Hamza, Kardović Jasmina, Kujević Muzafera, Luboder Dejla, Medunjanin Adisa, Murić Adaleta, Murić Fedad, Nurković S. Ajša, Nurković O. Ajša, Pepeljak Hana, Redžić Ajša, Tutić Srna, Šahman Rijad i Šahman Rijalda.

Izložba će biti otvorena u prostorijama NVO Karika do kraja novembra.

Facebook
Twitter
LinkedIn