SAVLADANE OSNOVNE TEHNIKE RADA U FOTOGRAFSKOM STUDIJU

Otkad su počele edukacije fotografije prostorije našeg udruženja su transformisane u pravi fotografski studio. Sjajna radna atmosfera, fotoaparati, telefoni, stativi, poziranje uz puno smijeha i sve ovo uz dobru muziku su pozicionirali naše radionice fotografije kao omiljene događaje za mlade u našoj zajednici.

Mentor Damir Skarep se potrudio da napravi potpuni ugođaj našim polaznicima i pružio im mogućnost sticanja realnog iskustva rada u fotografskom studiju. Fotograf Alfred Eisenstaedt je rekao „Kada imam fotoaparat u rukama nemam strah“. Ovo naši polaznici/e i svojim primjerom pokazuju. Spremni da eksperimentišu kamerom dolaze do veoma kreativnih fotografija koje nailaze na odličnu kritiku kod javnosti.

I ne kaže se slučajno: „Slika govori više od hiljadu riječi“…

Stoga, u nastavku slijede fotografije nastale na našim radionicama fotografije koje se realizuju u okviru projekta „Culture up Rožaje“ koji je finansijski podržan od strane Evropske unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Facebook
Twitter
LinkedIn