MUZIČKE EDUKACIJE U OKVIRU PROJEKTA “CULTURE UP ROŽAJE”

Svi volimo pjesmu, ali prilike za profesionalnim usavršavanjima glasa su rijetke pogotovo u manjim sredinama zbog čega smo se odlučili da posljedni ciklus edukacija u okviru projekta “Culture up Rožaje” bude usmjeren na pjevačke talente našeg grada. Obzirom na to da je darovitost lijepim glasom i dobrim sluhom rijetkost grupa koja je primljena na ove edukacije je brojčano bila najmanja, ali kvalitet iste i napredak koji su napravili za kratko vrijeme nas oduševljava.

Uvijek dobro raspoložene polaznice edukacija uz zvuke klavira uz pomoć mentora Petra Jokića uče različite tehnike pjevanja pop muzike. Program rada u sebi sadrži razvijanje muzičkog sluha, rad na ritmu, slušanje muzike i scenski pokret.

Ove radionice se organizuju u okviru projekta “Culture up Rožaje” koji je finansijski podržan od strane Evropske unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Fotografijama prenosimo djelić atmosfere sa radionica:

Facebook
Twitter
LinkedIn