Slikarsko predavanje i Poetsko i prozno veče sa svečanom dodjelom sertifikata

Svečani završetak radionica grafičkog dizajna, kreativnog pisanja i crtanja

Polaznici/e su bili vrijedni, savladali su postavljene zadatke, uspješno izlagali na izložbama i koncertima te su zasluženo dobili svoje sertifikate!

Svečane dodjele sertifikata su organizovane uz prigodan kulturno-umjetnički program koji je pripremljen od strane naših polaznika/ca i mentora.

U prostorijama našeg udruženja 19. februara 2022. godine polaznici/e radionica crtanja su odslušali predavanje koje je pripremio mr Aldemar Ibrahimović te su im uručeni sertifikati. Na isti dan organizovano je „Poetsko i prozno veče“ na kojem su svoje radove čitali polaznici/e radionica kreativnog pisanja. Nakon umjetničkog programa prof. Agim Ljaić i prof. Senad Pepić su uručili sertifikate polaznicima radionica grafičkog dizajna i kreativnog pisanja.

Ove edukacije su bile podržane u okviru projekta „Culture up Rožaje“ koji je finansijski podržan od strane Evropske unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stiftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore.

Facebook
Twitter
LinkedIn