Press konferencija za novinare i predstavljanje projekta Culture Up Rožaje

U petak, 30.07.2021. od 14h u JU Narodna biblioteka Rožaje (mala sala), biće upriličena konferencija za novinare i zvanično predstavljanje projekta. Pored detaljnog predstavljanja aktivnosti projekta na konferenciji će biti objavljen i poziv za prijave na edukativne radionice za sve one koji imaju između 15 i 30 godina.

Projekat Culture Up Rožaje koji sadrži oko sedamdeset aktivnosti, najvećim dijelom će se realizovati u Rožajama a kroz izložbe i druge programe, biće predstavljen u opštinama Petnjica i Bijelo Polje.

Culture up Rožaje je devetomjesečni projekat koji implementira Nevladino udruženje Karika, a podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijom za evropske integracije Vlade Crne Gore. Program finansira Evropska unija

NVO Karika

Facebook
Twitter
LinkedIn