LITERARNO VEČE KREATIVACA PROJEKTA „CULTURE UP ROŽAJE“

Svako ko je prisustvovao literarnoj večeri koju smo organizovali 18.11.2021. godine u okviru projekta “Culture up Rožaje” mogao se uvjeriti u snagu imaginacije i spretnosti pisanja i izlaganja naših polaznika/ca radionica kreativnog pisanja!

Dvanaest mladih je uz mentorsku podršku profesora Agima Ljaića pripremilo kratak film, a pročitali su i svoje priče i pjesme nastale u toku trajanja radionica. Učesnici literarne večeri su bili: Bralić Hamza, Čindrak Tajla, Dautović Šejla, Fetahović Rukija, Gusinjac Ajla, Hadžić Neira, Kujević Muzafera, Kardović Naida, Nokić Emina, Ljaić Džemila, Radević Aleksandar i Šahman Rijalda.

Pored truda koji su uložili zapamtićemo ih po sjajnom timskom radu koje je snažno podstakao mentor edukacija, profesor  Agim Lajić.

Sretni smo što možemo biti druga kuća ovako sjajnim talentima.

Ovom prilikom im se zahvaljujemo na povjerenju, na osmijesima, riječima podrške koja nas podstiče da idemo dalje. Takođe se zahvaljujemo i njihovim roditeljima koji ih podržavaju da rade na svojim talentima i budu dio “Karika” porodice.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših donatora.

Stoga, s ponosom ističemo da je projekat “Culture up Rožaje” finansijski podržan od strane Evropske unije kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do oblikovanja politika- M’BASE“ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO), Friedrich Ebert Stftung (FES), NVO Politikon mreža i NVO Centar za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP), a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave, digitalnog društva i medija i Kancelarijomza evropske integracije Vlade Crne Gore.

Facebook
Twitter
LinkedIn